Just Be Yourself
To Death I Will L0ve Y0u
Monday, 5 December 2011 | 19:44 | 0 comments
ILYSM 'G'
♥  my l0ve y0u will never be l0st  


aw0p2.aw0p mesti ingt kn pic nim . sy ambek mase awk tgh bawok kete mase tuh ! lps awk ambk sy balik  dari 2syen ! aw0p mesti ingt kan sayang ♥ .  T-T

sy tahu mesti aw0p ingt . ! sy tahu ! aw0p ingt kan ! aw0p tahu X , sy nie rindu giler kat aw0p . mesti aw0p X tahu yg nie kan ! Hurm !

aw0p tahu X,semua tentang kita , semua kenangan yg telah aw0p ukirkan bersama sy selama bertahun-tahun aw0p dgn sy , X akan prnh sy lupa wlaup0n sedikit , wlaup0n suatu hari nanti sy mnjadi milik 0rg lain ! wlaup0n suatu hari nanti sy akan tglkan aw0p dn semua 0rg . oke sayang . O-O

Semua tarikh penting buat kita,semua tentang dri aw0p dan tmpat yg selalu kita pergi , sy akan tetap ingt dan xkn prnh lupa . 

Hari jadi aw0p ~ Bile first time kita jumpa ~ Kat mna kita jumpa masa first time tuh ~ Bile aw0p melamar sy suh jadi buah aty aw0p n Kat mana mase tuh ~ Apa yg aw0p k0rban kan tuk sy selama ni ~ Aw0p X suka sy buat ap ~ Wrne favorite aw0p ap ~ Awk X suke makan sayur ! hehe ~ Ap aktiviti harian aw0p ~ Ap yg paling buat sy tersenyum bila teringat kat aw0p,aw0p nie kuat sngt
C E M B U R U ! Haha . Sampaikan kawan-kawan aw0p bergurau dgn sy p0n aw0p da nak marah , smpai X de m0od nk ckp dgn sy,awk ngaj0p ! Xmalu laaa . Hihi ,smpaikan aw0p kata sy nak ejas kawan-kawan aw0p , Haha,nkl la aw0p ni , aw0p nak tahu,awk tetap dlm aty sy . bile sya bgithu cm tu,awk ckp sy T I P U awk. ad0ii . hurm , X pe la . Suatu hari nanti aw0p akn tahu ap yg ptt aw0p tahu dn ap yg sy nak aw0p tahu . k syang ~  






I learned made me forget to forget someone. I learned to forgive all those who have hurt me ... I learned to be the best for people who I love .. However, something I learned that I can not, "I must learn to SMILE moment that I love LOVE the others .. :(




















♥ money can not buy love 

Older Post | Newer Post
Owner
Photobucket
Hye peeps ! I am Beauty. I have a nice hair. I live in a rock town under the sky and my best friend is a Cat who lives under a LalalaLand.*the owner said to replace this !!

Navigations Here

About
Links
Voiceout
Entries

Pengikut Setia


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Adien
Background by : TypeeWriters