Just Be Yourself
♥ i Miss u Lot ♥ come back to me ♥ peliisss ♥
Monday, 12 December 2011 | 06:25 | 0 comments
i need u in my Life ADI** BT ALI**
plsss 
you are everything in my life. 




sorry for past mistakes. sorry for the disappointment caused.sorry for any misunderstandings that might arise. thousands ofregret. Sorry for everything. I desperately need you now and forever. I appeal to you forget all the past. please, I miss you. I cannot lose you. believe it is.!

♥ I miss our time together before 

nooooooooooooooooooooooo ! hampir setahun kite berpisah !!!! plsssssssss! 
YA ALLAH  ~.~ 


To Death I Will L0ve Y0u
Monday, 5 December 2011 | 19:44 | 0 comments
ILYSM 'G'
♥  my l0ve y0u will never be l0st  


aw0p2.aw0p mesti ingt kn pic nim . sy ambek mase awk tgh bawok kete mase tuh ! lps awk ambk sy balik  dari 2syen ! aw0p mesti ingt kan sayang ♥ .  T-T

sy tahu mesti aw0p ingt . ! sy tahu ! aw0p ingt kan ! aw0p tahu X , sy nie rindu giler kat aw0p . mesti aw0p X tahu yg nie kan ! Hurm !

aw0p tahu X,semua tentang kita , semua kenangan yg telah aw0p ukirkan bersama sy selama bertahun-tahun aw0p dgn sy , X akan prnh sy lupa wlaup0n sedikit , wlaup0n suatu hari nanti sy mnjadi milik 0rg lain ! wlaup0n suatu hari nanti sy akan tglkan aw0p dn semua 0rg . oke sayang . O-O

Semua tarikh penting buat kita,semua tentang dri aw0p dan tmpat yg selalu kita pergi , sy akan tetap ingt dan xkn prnh lupa . 

Hari jadi aw0p ~ Bile first time kita jumpa ~ Kat mna kita jumpa masa first time tuh ~ Bile aw0p melamar sy suh jadi buah aty aw0p n Kat mana mase tuh ~ Apa yg aw0p k0rban kan tuk sy selama ni ~ Aw0p X suka sy buat ap ~ Wrne favorite aw0p ap ~ Awk X suke makan sayur ! hehe ~ Ap aktiviti harian aw0p ~ Ap yg paling buat sy tersenyum bila teringat kat aw0p,aw0p nie kuat sngt
C E M B U R U ! Haha . Sampaikan kawan-kawan aw0p bergurau dgn sy p0n aw0p da nak marah , smpai X de m0od nk ckp dgn sy,awk ngaj0p ! Xmalu laaa . Hihi ,smpaikan aw0p kata sy nak ejas kawan-kawan aw0p , Haha,nkl la aw0p ni , aw0p nak tahu,awk tetap dlm aty sy . bile sya bgithu cm tu,awk ckp sy T I P U awk. ad0ii . hurm , X pe la . Suatu hari nanti aw0p akn tahu ap yg ptt aw0p tahu dn ap yg sy nak aw0p tahu . k syang ~  






I learned made me forget to forget someone. I learned to forgive all those who have hurt me ... I learned to be the best for people who I love .. However, something I learned that I can not, "I must learn to SMILE moment that I love LOVE the others .. :(




















♥ money can not buy love 
M E R D E K A ~ SPM 2011
| 03:25 | 0 comments

hapyyyyyyyyyyyyy ! 




Fuh ! akhirnya ! aku bebas jug0p . HAHA . ! setelah sekian lama berjuang mengadap paper2 SPM . nOw ! ak sudah M E R D E K A . sukenya . tapi xla merdeka mna pon . Rezab tak tahu lagi mcm mna rupa nya . cantek ke hancur ! huhu . anyway . sekarang nak fkir,sementara nak tunggu rezab SPM nim , nak buat ap ? nk kje ap ? ke nak duk umah g0yang kaki aje. Makan tidur,HEHE .. jokes J

niat tu memang la ada nak kje.but,tak tahu la nak kje apa . klau boley nak la kje yg berGAJI dap dap kit 0p . xm0 aa yang cukup2 mkn je org ate . ! kuakuakua !  (ad aty)


nak keje ni , sape2 yg tahu kat ne ad keje k0song bgitahu la kat patin . nak nim ! nak nak nak !




I MISS YOU
Sunday, 4 December 2011 | 09:20 | 0 comments


Saya rindu sngt kat awk.Rindu gile.Tapi sy X tahu nak luahkan mcm mna . tapi sy rehdo kite xde j0d0h . sy tahu, sy harap awk akn still bhagia dgn insan baru sekarang ! hurm .



giler gamoknya ak mlm2 bute gnie . hurm . !
♥ mY fRen 4eVer ♥
| 05:25 | 0 comments
hye ! nim la pic my lovely fren . tau . syg kam0o deh  .. h0pe 0ur friendship lasts 4ever ! 
fren 4ever !


 emiey : Nur Amni Syamimi Binti Ismail . !  
 ct : Siti Nur Syairah Binti Apandi .!  
 eyda : Siti Aida Binti Abdullah .! 

Nie la S A H A B A T patin kalau nak kenal . omey + cute + cantik + manje + sp0rting + sweet + nbem + ngade + gile-gile = ambk smua mna h0t ad . HAHA !

Patin Pokjeff  meX Chek  ♥ Emiey (NAS)   meX Da 


Persahabat kami berempat penuh dengan suka dan duka . Tapi,walau ap p0n yg terjadi. kami akn make sure semua masalah atau salah faham yang terjadi akn diselesai kan secepat yg mungkin . 

" Friends are everything in Life "


Biasa nya klau ad pape pr0blems ke,mesti kita akan share dgn kawan-kawan kan . s0, ! mcm patin la . patin memang suka share dgn kawan-kawan patin yg bergelar S A H A B A T nim . Sbb patin rasa mybe dia p0n akn faham ap yg patin cuba nak smpaikan dan ap yg patin rasa . Patin X mintak ap2 dalam persahabatan patin,patin just nak kawan-kawan patin be h0nest , sincere in what n the m0st important,Responsible ! okeh O.o




Berbuke puase Di rumah Cikgu Noreada TerSayang !



Kem Tutoria SPM di Angullia Beach Res0rt !







Bufday salah seorang daripda Kami (Kuyaa Kulan) yg pegang k0tak
kek tuh ! pda 03.11.11





'














This All Friends . Not Match ! 










AdeQ keSayanGan Ku ♥
Saturday, 3 December 2011 | 05:20 | 0 comments
pic yang omey nie adeq kesayangan patin leeeeee ! ♥
    


Nama si 0mey ni Fatin Natasha Binti Jafrry .Kalau nak tahu dia la anak b0ngsu dlm family patin . Manje gile aa,tak tahu nak bayangkan mcm mna kat k0rang.Salah sikit je,mesti nagis berjam-jam ! HAHA .. tapiiii. dia la 0rang yang paling patin sayang daripda segala-galanya . tau !! Dia cakap je nak ap,mesti patin bagi punyer,Hiihii .. sbb ap patin syg sngt at bud0p at ats nim . sbb dia nim dgr cakap patin,dia la orang yang paling dekat dgn patin dlm family . klau patin tgn sedey kn, mesti dia tahu , mesti tnya cmni .
'kakak sedey ke?bbpe kakak?kabo ke adeq sape buat'
Nakal kan . kecek2 p0n dah pndai faham perasan 0rg,bile da besar nanti.entah2 jadi minah jiwang kan . mcm kakak dia la kan .. hehe .  
tapi,satu yang patin selalu d0kan tuk dia,semoga dia membesar mnjadi seorang insan yg berguna tuk keluarga,bangsa dan negara.Nak sngt tng0p dia berjaya dlm hidup dia.
thank you very much to him.
| 04:07 | 0 comments
thank sebab banyak tolong fatin . just testing ! HAHA


Owner
Photobucket
Hye peeps ! I am Beauty. I have a nice hair. I live in a rock town under the sky and my best friend is a Cat who lives under a LalalaLand.*the owner said to replace this !!

Navigations Here

About
Links
Voiceout
Entries

Pengikut Setia


Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : Adien
Background by : TypeeWriters